MENÜ

Real Madrid, Jared Sullinger'ın peşinde

Son EuroLeague şampiyonu Real Madrid, NBA patentli uzun Jared Sullinger’ı kısa süreli bir kontratla kadrosuna katmak istiyor.

Real Madrid, Jared Sullinger'ın peşinde

Son EuroLeague ve Liga Endesa şampiyonu Real Madrid, Sırp pivotu Ognjen Kuzmic'in devam eden diz sakatlığı nedeniyle, uzun rotasyonuna kısa süreli bir ekleme yapma hedefinde. Marca'nın haberine göre ise bu isim NBA patentli oyuncu Jared Sullinger.

Haberin Devamı

Real Madrid, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Shenzhen Leopards'ın formasını giyen 26 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Birleşik Amerikalı uzun forvet için 3 aylık bir kontrat teklifi sunacak.

2012 NBA draftinde 1. tur 21. sıradan Boston Celtics tarafından seçilen Sullinger, 2012-2016 yılları arasında Celtics kadrosunda yer almıştı. Daha sonra 2016-17 sezonunda Toronto Raptors ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Sullinger, sakatlığının da etkisiyle Raptors formasıyla sadece 11 maçta görev yaptığı sezonun büyük bir çoğunluğunu NBA Gelişim Ligi ekibi Raptors 905'te geçirmişti. Jared Sullinger, geçtiğimiz sezon başında ise Çin ekibi Shenzhen Leopards ile 1 yıllık sözleşme imzalayıp bu takımın kadrosunda yer almıştı.

Haberin Devamı

Sportando

YORUM YAZ