MENÜ

Real Madrid - Celta Vigo maç sonucu: 2-0

İspanya La Liga'nın 28. hafta maçında takımın başına geri dönen Zinedine Zidane yönetiminde ilk maçına çıkan Real Madrid, Zidane ile birlikte 11'e dönen yıldızları Marcelo ve Isco'nun etkili oyunuyla konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-0 mağlup etti.

Real Madrid - Celta Vigo maç sonucu: 2-0

İspanya La Liga'nın 28. hafta maçında Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu konuk etti.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi takımdan ayrılan Zinedine Zidane, Julen Lopetegui ve Santiago Solari sonrası yeniden Real Madrid'e döndükten sonra ilk olarak Celta Vigo karşısında kulübede yer aldı.

Solari döneminde forma şansı bulmakta zorlanan isimlerden Keylor Navas, Marcelo ve Isco; Celta Vigo karşılaşmasına ilk 11'de başladılar.

Real Madrid - Celta Vigo maç sonucu: 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken maçın 62. dakikasında Real Madrid, aradığı golü Isco ile buldu. Uzun süre sonra formasına kavuşan Isco, Benzema'nın pasında topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçiren isim oldu: 1-0

Maçın 77. dakikasında ise Solari döneminde formaya hasret kalan bir başka isim Marcelo'nun hazırladığı pozisyonda Gareth Bale topu ağlarla buluşturdu ve takımı rahatlattı: 2-0

Haberin Devamı

Real Madrid - Celta Vigo maç sonucu: 2-0

Kalan bölümde başka gol olmazken Real Madrid, bu sezon Zidane yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3 puanı almayı başardı.

Real Madrid, bu sonuçla puanını 54'e çıkararak üçüncü sırada kalırken Celta Vigo ise 25 puanla düşme hattından kurtulamadı.

Celta Vigo'da milli oyuncumuz Okay Yokuşlu, maça ilk 11'de başlarken maçın 75. dakikasında yerini Fran Beltran'a bıraktı.

YORUM YAZ