MENÜ

Real Madrid-Barcelona derbisi El Clasico, özel yayınlarla D-Smart'ta

Dünya futbolunun en büyük rekabeti olan Real Madrid – Barcelona ( El Clasico ) maçının tüm heyecanı cumartesi akşamı özel yayınlarla D-Smart’ta yaşanacak. D-Smart Özel yayınlarının konuğu Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli kalecilerinden ve Barcelona kalesini korumuş tek Türk Rüştü Reçber.

Real Madrid-Barcelona derbisi El Clasico, özel yayınlarla D-Smart'ta

Cumartesi akşamı 20.00’de başlayacak El Clasico Özel programında D-Smart spiker ve yorumcuları stüdyoda maç öncesi değerlendirmelerde bulunurken, TFF UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber programa konuk olarak maç öncesi analizlerini D-Smart izleyicileriyle paylaşacak. Alfredo Di Stefano Stadyumunda oynanacak maç öncesinde Dündar Keşaplı, stadyumdan canlı bağlanarak son gelişmeleri aktaracak.

Haberin Devamı

LaLiga’da şampiyonluk düğümünü çözecek El Clasico saat 22.00’de başlayacak ve maç D-Smart 77. Kanal Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Maç sonrasında canlı bağlantılar ve usta yorumlarla El Clasico ile ilgili tüm değerlendirmeler El Clasico Özel maç sonu programıyla ekrana gelecek. 5 saatlik El Clasico keyfiniz D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta yaşanacak.

Real Madrid-Barcelona derbisi El Clasico, özel yayınlarla D-Smartta

YORUM YAZ