MENÜ

Real Madrid-Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Ligi'nin son finalistleri Ronaldo'lu Real ile Arda'lı Atletico, 0-0'ın rövanşında Bernabeu'da kozlarını paylaşacak. Konuk ekipte Suarez dışında eksik yok. Ev sahibinde ise Marcelo cezalı, Bale, Modric ve Karim Benzema sakat!

Real Madrid-Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçları, bu akşam oynanacak iki maçla tamamlanacak. Gecenin bizi ilgilendiren en önemli maçında Arda Turan’lı Atletico Madrid, ilk maçta golsüz berabere kaldığı ezeli rakibi olan ve geçen sezon finalde kaybettiği Cristiano Ronaldo’lu Real Madrid’le karşılaşacak. Saat 21.45’te Bernabeu Stadı’nda oynanacak mücadele, Smartspor’dan yayınlanacak. Konuk ekipte Arda’nın yine ilk 11’de maça başlaması beklenirken, Atletico’da tek eksik, kırmızı kart cezalısı Mario Suarez. Real’e baktığımızda ise ciddi eksiklerin olduğu görülüyor. Los Galacticos’ta cezalı Marcelo ve sakatlar Gareth Bale ile Luka Modric’in ardından bir şok haber de, Karim Benzema’dan geldi. Fransız forvetin, sakatlığı sebebiyle bu maçı kaçıracağı açıklandı. Bu isimlerin yerine ise Fabio Coentrao, Illarramendi, Isco ve forvet hattında da Meksikalı golcü Hernandez’in oynayacağı öğrenildi.

Atletico kaybetmiyor

İki ekip bu sezon İspanya’daki maçları dahil olmak üzere toplamda 6 kez birbirlerine rakip oldular. Atletico, söz konusu mücadelelerde güçlü rakibine hiç kaybetmedi, 4 kez kazandı ve 2 kez de berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlılar, rakibinin 3 golüne ise 11 golle karşılık verdi. Atletico, son 22 Şampiyonlar Ligi maçının 20’sini kaybetmezken, Real de evinde Arda ve arkadaşlarına karşı 19 maçta 17 kez kaybetmedi. Ev sahibinde bu arenada Ronaldo’nun 8, konuk takımda ise Mandzukic’in 5 golü bulunuyor.

Muhtemel 11'ler;

REAL MADRİD: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao, Kroos, Illarramendi, Isco, Rodriguez, Ronaldo, Hernandez

ATLETİCO MADRİD: Oblak, Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira, Gabi, Tiago, Koke, Arda, Griezmann, Mandzukic

STAT: Bernabeu

SAAT: 21.45

YAYIN: Smartspor

HAKEM: Felix Brych

Haberin Devamı
YORUM YAZ