MENÜ

Real Madrid, 3 puanı son anda aldı

La Liga’nın 29. haftasında Real Madrid, Las Palmas’ı 2-1 mağlup etti.

Real Madrid, 3 puanı son anda aldı

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 29. haftasında Real Madrid, zorlandığı Las Palmas deplasmanında 3 puanı 2-1’lik skorla aldı. Karşılaşmanın 24. dakikasında Sergiu Ramos’un golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid, ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarı ev sahibi takım sahada daha etkili oynayan taraf olurken, Real Madrid kalecisi Keylor Navas başarılı kurtarışlarıyla takımını sırtlayan isim olarak öne çıktı. 87. dakikada Willian Jose’nin golüyle beraberliği yakalayan Las Palmas, bu skoru maç sonuna kadar korumayı başaramadı.

90. dakikada Casemiro kafa vuruşuyla Real Madrid’i tekrar öne geçiren golü attı. Karşılaşma 2-1 Real Madrid’in üstünlüğüyle sona erdi. Bu arada Real Madrid’in savunmadaki önemli ismi Sergio Ramos, 90+1. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.

Real Madrid aldığı galibiyetle puanını 63’e çıkartırken, lider Barcelona ile olan 12 puanlık farkın daha da açılmasını önledi. La Liga’da 29. hafta sonunda zirvede herhangi bir değişiklik olmazken, 75 puanla lider durumda olan Barcelona ve 67 puanla 2. sırada bulunan Atletico Madrid de haftayı galibiyetle kapadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ