MENÜ

RB Leipzig - Freiburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un arkasından gelen sezonun flaş takımı RB Leipzig, Bundesliga'nın 26. haftasında Freiburg'u konuk edecek. Zirve yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Julian Nagelsmann'ın ekibi 3 puana evinde ulaşmak istiyor. Freiburg ise güçlü rakibine çelme takmanın hesaplarını yapıyor. Peki, RB Leipzig - Freiburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

RB Leipzig - Freiburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Küresel salgın sebebiyle ertelenen Bundesliga'nın başlamasına günler kala sporseverlerin coşkusu da giderek artmaya başladı. 26. hafta maçında Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un arkasından şampiyonluk iddiasını sürdüren RB Leipzig, Freiburg'u konuk edecek. 50 puanlı Leipzig, 3 puana uzanıp rakiplerinin puan kaybı yaşamasını ümit edecek. Avrupa iddiasını sürdüren Freiburg ise puan ya da puanlarla evine dönmek istiyor.

Haberin Devamı

BU ORANLAR KAÇMAZ! LEIPZIG-FREIBURG MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Bundesliga'da Freiburg'u ağırladığı üç maçı kazanan Leipzig, bu karşılaşmalarda 10 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Leipzig ile oynadığı son dört maçın üçünü kazanan Freiburg (1M), sezonun ilk yarısındaki karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı.

RB Leipzig - Freiburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

16 Mayıs Cumartesi günü Red Bull Arena'da oynanacak mücadele TSİ 16.30'da başlayacak. S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Futbolcular sahada birçok yeni kurala uymak zorunda

Almanya'da ligin başlaması seyircisiz oynanma şartı ve ciddi önlemlerin alınmasıyla kabul edildi. Bu önlemlerin en başında her karşılaşmadan bir gün önce takımların ve teknik ekiplerin koronavirüs testine tabi tutulması var. Futbolcular sahada da birçok yeni kurala uymak zorunda. Örneğin, karşılaşma esnasında toplu fotoğraf çekimi, tebrik ve el sıkışma olmayacak, yedek kulübesinde bekleyen oyuncular sosyal mesafe kuralına uyarak oturacak, karşılaşmada 3 yerine 5 oyuncu değişikliğine gidilebilecek.

Stadyumlarda en fazla 300 kişi bulunabilecek. Sahada 22 oyuncu, 18 yedek oyuncu, 5 hakem, 4 top toplayıcı ve takımlardan 20 kişi yer alabilecek.

YORUM YAZ