MENÜ

Ranieri, Victor Wanyama'yı istiyor!

Ranieri, N'Golo Kante takımdan ayrılırsa onun yerini Southampton orta saha  oyuncusu Victor Wanyama ile doldurmak istiyor. PSG ve Manchester City kulüplerinin peşinde olduğu Kante, sezon sonunda ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Ranieri, Victor Wanyama'yı istiyor!

Wanyama'nın kulübüyle 12 ay kontratı bulunuyor ve Southampton'ın kendisine önerdiği 5 senelik kontratı kabul etmedi. Ranieri, Wanyama'nın tercihinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Leicester'dan yana olacağından emin.

Fiorentina ve Lazio Graziano Pelle ile ilgileniyor

Southampton santrforu Graziano Pelle'nin bir sene daha kontratı bulunuyor. Pelle'nin takımdan ayrılması, Sothampton için bir kayıp olmayacak. Ronald Koeman, bu nedenle QPR takımından Charlie Austin'i transfer etmişti.

Ranieri'ye 5 milyon Poundluk şampiyonluk bonusu!

Leicester City'nin şampiyon olması için kalan son üç maçından birini kazanması gerekiyor. Ranieri, geçen sezon Leicester'le senede 1.5 Milyon Pound olmak üzere 3 senelik mukavele imzalamıştı. Mukavelesindeki madde gereği şampiyonlukta kendisine 5 milyon Pound ödenme maddesi bulunuyor.

Ranieri "Tek isteğim Leicester kulübünün bana çok uzun 6-7 senelik kontrat önermesi ve hocalığı Leicester'de bırakmam." demişti.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ