MENÜ

Rangers - Celtic maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İskoçya Premier Lig'de na mağlup liderliğini sürdüren Rangers derbi mücadelesinde Celtic ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Rangers rakibini bir kez daha mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon tek yenilgisini Rangers'tan alan Celtic ise deplasmanda kazanarak rövanşı almak istiyor. Peki, Rangers - Celtic maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Rangers - Celtic maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Steven Gerrard yönetiminde hem Avrupa'da hemde İskoçya Ligi'nde fırtınalar estiren Rangers 22. hafta maçında ezeli rakibi Celtic ile karşı karşıya gelecek. Rangers na mağlup liderliğini devam ettiriyor. Bu maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan derbiyi kaybeden Celtic ise deplasmanda rövanşı almak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Rangers - Celtic maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ibrox Park'ta bugün saat 15.30'da başlayacak mücadele Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

RANGERS - CELTIC MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Rangers - Celtic muhtemel 11'ler...

Rangers: McGregor, Barisic, Helander, Goldson, Tavernier, Aribo, Davis, Kamara, Roofe, Hagi, Moreles

Celtic: Barkas, Fimpong, Ajer, Bitton, Laxalt, Soro, Christie, Turnbull, McGregor, Edouard, Griffiths

21 haftası geride kalan İskoçya Premier Lig'de Rangeres 21 maçta 19 galibiyet ve 2 beraberlikte 59 puan topladı ve rakiplerine fark attı.

Celtic 3 maç eksikle 43 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu sezon 18 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik alan Celtic tek yenilgisini sahasında ezeli rakibi Rangres'a karşı almıştı.

YORUM YAZ