MENÜ

Rakipler de esiyor!

Hafta içinde Trabzon'u mağlup eden CSKA Moskova, Anzhi deplasmanında da 5-3 kazanırken, Doumbia hat-trick yaptı. Inter, Chievo'yu tek golle yıktı, Lille de Lyon'u devirdi.

Rakipler de esiyor!

Fırtına’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri, haftayı kayıpsız tamamladı. Özellikle Bordo-Mavili ekibin son derece kritik bir mücadeleye çıkacağı CSKA Moskova, hücum gücünün ne kadar iyi olduğunu gösterircesine, Anzhi Makhachkala karşısında gol olup yağdı. Roberto Carlos’un çalıştırdığı ve Eto’o’nun formasını giydiği Dağıstan ekibini deplasmanda 5-3’lük skorla yıkan CSKA’nın 3 golü Doumbia’dan gelirken, Love ve Dzagoev de birer kez ağları sarstı. İtalya’da kötü günler geçiren Inter, Motta’nın golüyle Chievo’yu mağlup etmeyi başardı ve rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

Fransızlar formda

Trabzonspor’un sahasında berabere kaldığı Lille ise Lyon’u konuk ettiği karşılaşmada geriye düşse de Sow, Basa ve Joe Cole’ün golleriyle sonuca giderek 3 puanı hanesine yazdırdı. Lille bu sonuçla, Fransa Ligi’nde 3. sıraya yükseldi. Şenol Güneş’in kurmayları 3 mücadeleyi de takip ederek, tecrübeli hoca için özel raporlar hazırladı.

YORUM YAZ