MENÜ

Radamel Falcao'nun sırrı ortaya çıktı!

Kolombiyalı futbolcu takımdan ayrı olarak mutlaka 1 saat güçlenme ve şut idmanı yapıyor. Antrenman günlerinde tesislerde 4-5 saat geçiriyor. Beslenme programına harfiyen uyuyor. Takım arkadaşları ve teknik heyetle iletişimi de çok iyi.

Radamel Falcao'nun sırrı ortaya çıktı!

Galatasaray'ın sezon başında Monaco’dan transfer ettiği ancak ilk haftalarda sakatlığı nedeniyle istediği verimi alamadığı Radamel Falcao, Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta 8 kez ağları havalandırdı. Kolombiyalı’nın bu performansı, başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere teknik ekip için sürpriz olmadı.

Haberin Devamı

İşte Falcao’nun yükselişinin sırları:

Fizik gücünü artırmak için her sabah antrenmandan saatler önce gelip hazırlanıyor. Yaptığı özel çalışmalar sonrasında da Florya’dan ayrılmayıp öğle yemeğini tesislerde yiyor. Antrenman günlerinde Florya’da ortalama 4-5 saat geçiriyor.

'Yıldız egosu' ve kaprisi yok

Her antrenman sonrası da takımdan ayrı olarak 1 saat özel olarak çalışıyor. Bireysel performans hocalarından aldığı programı harfiyen uygulayıp özel güçlendirme ve şut çalışması yapıyor.

Fizik gücünü yükseltirken uzmanların önerdiği özel beslenme programına da harfiyen uyuyor.

Sezon başına göre 3 kilo vermiş ve daha fit bir hale gelmiş durumda...

Arkadaşları ve teknik heyetle iletişimi çok iyi olan Falcao’nun ‘yıldız egosu’ ve kaprisi yok.

Haberin Devamı

Falcao, profesyonelliğinin yanı sıra, kişiliği ve karakteri ile de Galatasaray’da teknik heyet, arkadaşlarından tam not almış durumda.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ