MENÜ

Radamel Falcao'da son dakika gelişmesi

Sakatlığı nedeniyle son olarak Beşiktaş derbisinde de kadroya alınmayan Radamel Falcao'nun durumuyla ilgili Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Radamel Falcao'da son dakika gelişmesi

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı bulunan ve son olarak Beşiktaş maçının kadrosuna alınmayan Falcao bugün de takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 10. haftasında Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise antrenmana core stabilizasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra kumda kuvvet çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde pasa yönelik dar alan oyunu oynandı.

Ana bölümde oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Haberin Devamı

Kulüpten Falcao açıklaması

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ağrı şikâyetleri oluşan ve aşil tendinopatisi teşhisi ile tedavisine başlanan oyuncumuz Radamel Falcao’nun çalışmaları, fizyoterapistler ve kondisyonerler gözetiminde takımdan ayrı devam etmektedir.

Aşil tendonunda hassasiyet, ayak bileği kemiğinde ve yumuşak dokusunda ödemi bulunan ve fizik tedavisi süren oyuncumuzun sahaya dönüş zamanı için günlük yapılan klinik değerlendirmeler neticesinde karar verilecektir.

Galatasaray, Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUM YAZ