MENÜ

Rachid Ghezzal: Galatasaray ve Fenerbahçe'den önce oynamak, kazanmak önemliydi

Beşiktaş'ın Cezayirli hücum oyuncusu Rachid Ghezzal, 2-1 galip geldikleri Gaziantep FK maçını değerlendirdi. Galibiyetin önemine vurgu yapan Ghezzal, ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarından önce galibiyet alarak belki de onların üstünde baskı yaratmak adına bizim için çok önemliydi." diye konuştu.

Rachid Ghezzal: Galatasaray ve Fenerbahçe'den önce oynamak, kazanmak önemliydi

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'yı konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu. Siyah Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarından önce oynamanın ve kazanmanın önemli olduğunu belirten Ghezzal, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''Bugün zor bir maçtı. Golü çabuk bulduk, maçı daha kolaylaştırabilirdik ama bir dönem zorlandığımız oldu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarından önce galibiyet alarak belki de onların üstünde baskı yaratmak adına bizim için çok önemliydi. Büyük maçlarımız var, özellikle bugünkü maçı bir derbiden daha önemli olarak yorumluyorum ben. Konsantre olmaya devam edeceğiz."

YORUM YAZ