MENÜ

Quaresma zirvesi

Beşiktaş'ın kurmayları Türkiye fikrine sıcak bakmayan İnter'in yıldızını ikna için geri çevrilemeyecek bir teklife hazırlanıyor. Kritik görüşme yarın İtalya'da.

Quaresma zirvesi

Beşiktaş’ın bir süredir peşinde olduğu Ricardo Quaresma’nın menaceri Jorge Mendes, FANATİK’e konuştu. Aynı zamanda dünya transfer rekortmeni Cristiano Ronaldo’nun temsilciliğini yapan Portekizli menacer, Siyah-Beyazlı ekibin peşinde olduğu İnter’li yıldızın Türkiye’ye gelmeye pek sıcak bakmadığını söyledi. Mendes, “Beşiktaş ciddi şekilde Quaresma ile ilgileniyor. Kulübü İnter’le de görüşmelerde önemli aşamalar kaydettiler. Hatta işi bitirmek üzereler. Ancak oyuncum, Türkiye’de forma giyme fikrine pek sıcak bakmıyor. İtalya’da kalmak veya bir başka büyük ligde oynamak istiyor. Ben de onun Beşiktaş’a gitmesini isterim, benden taraf da bir sorun yok, ancak Quaresma’nın ikna olması zor gözüküyor” diye konuştu.

İki yönetici gidiyor
Bu arada Siyah-Beyazlı yöneticilerin, yarın oynanacak İnter-Barcelona Şampiyonlar Ligi maçından önce Jorge Mendes ile bir araya gelip, son kez görüşecekler. Kritik transfer pazarlığında Beşiktaş’ı Serdal Adalı ve Cengiz Cengiz Zülfikaroğlu temsil edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ