MENÜ

Quaresma, kendine geldi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta, son iki maçta elde edilen sonuçların yanı sıra Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın futbolu da camiayı sevindirdi.

Quaresma, kendine geldi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta, son iki maçta elde edilen sonuçların yanı sıra Portekizli yıldız Ricardo Quaresma’nın futbolu da camiayı sevindirdi.

Haberin Devamı

Sezon içinde inişli çıkışlı grafik çizen, zaman zaman taraftarların tepkisini çeken Quaresma, özellikle son 2 maçta görevini yerine getirdi. Siyah-beyazlı futbolcu, sergilediği etkili futbolla Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında rakip takımların sol kanadını fazlasıyla zorladı.

Süper Final’in 4. haftasında Fiyapı İnönü Stadı’nda Fenerbahçe ile yapılan maçta takımın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Quaresma, Türk Telekom Arena’da Galatasaray mücadelesinde de attırdığı golle görevini yerine getirdi.

2 asist yaptı
Quaresma, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında alınan puanlara da büyük katkıda bulundu.
Fenerbahçe karşısında 45. dakikada Almeida’ya güzel bir ortayla golü attıran Portekizli oyuncu, Galatasaray derbisinde de takımına ilk golü kazandıran pası verdi. Siyah-beyazlı futbolcu, 86. dakikada bu sefer sağ kanattan güzel ortayla ceza alanı içinde Holosko’yu topla buluşturdu. Holosko da golü atarak takım arkadaşının asistiniolumlu şekilde değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Quaresma’nın asist yaptığı maçlarda Fenerbahçe’yi 1-0 yenerken, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı ve UEFA Avrupa Ligi’ne direkt katılma yolunda çok önemli 4 puan topladı.

Ligde 5 golü var
Siyah-beyazlı futbolcu, bu sezon asistlerinin yanı sıra zaman zaman gol noktalarında da etkili oldu.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda şu ana dek asistleriyle dikkat çeken Quaresma, normal sezonda ise rakip filelere 5 gol attı. Portekizli oyuncu, Trabzonspor maçında skor da bularak güzel futbolunu golle süslemeye çalışacak.

Takımda kalmak istiyor
Son maçlarda ortaya koyduğu olumlu futbolla göz dolduran Quaresma, takımda da kalmak istediğini açıkladı.
Gelecek sezon sözleşmesi devam etmesine rağmen kalıp kalmayacağı yönünde spekülasyonlar yapılan siyah-beyazlı futbolcu, kulüpte mutlu olduğunu ve kalmak istediğini maç sonrası düzenlenen basın toplantılarında açıklamıştı.

AA

YORUM YAZ