MENÜ

PUBG Mobile TikTok videosu viral oldu!

PUBG Mobile fırtınası son hızda esmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından 400 milyonun üstünde oyuncuya ev sahipliği yapan oyun hakkında komik, bir o kadar da düşündürücü bir TikTok videosu yayınlandı. Video, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. PUBG Mobile TikTok videosu kısa sürede viral oldu.

PUBG Mobile TikTok videosu viral oldu!

Milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, her gün yeni bir çılgınlıkla gündeme gelmeye devam ediyor. Battle Royale türünün öncülerinden kabul edilen PUBG, bağımlılık yapması nedeniyle sık sık haber oluyor.

Haberin Devamı

Evlenmek üzere düğünde oturan bir çifti gösteren videoda damat, düğün ile ilgilenmek yerine PUBG Mobile oynuyor. Videoda kendisine verilen hediyeyi de reddeden damat, kimseye aldırış etmiyor. TikTok’ta yayınlanan bu videonun gerçek mi yoksa kurgu mu olduğu ise henüz bilinmiyor.

Hindistan’da yaşanan olayda damat yanında oturan müstakbel eşini görmezden gelerek, kucağında kulaklık takılı şekilde PUBG oynuyor. Gelinin bakışlarına aldırış etmeyen damat, tam konsantrasyonla oyuna odaklanıyor.

Bu esnada kendisine verilen hediyeyi de elinin tersiyle iten damat, videonun sonunda da gözünü kaldırmadan telefona bakmaya devam ediyor. Söz konusu video TikTok’a yüklendi ve saatler içerisinde binlerce kişi tarafından izlenerek viral haline geldi.

Haberin Devamı

Bu, PUBG ve PUBG Mobile bağımlılığını da gözler önüne seriyor. TikTok videosunun yayınlandığı ülke olan Hindistan’da TikTok’un ve PUBG’nin yasak olduğunu da belirtelim. (ShiftDelete)

YORUM YAZ