MENÜ

PUBG Mobile bağımlılığı: PUBG aracı yaptı

Son zamanların en popüler mobil oyunu olan PUBG ile ilgili hemen hemen her gün dünyanın her yerinden yeni bir haber çıkıyor. PUBG Mobile bağımlılığı da dünyanın en çok konuştuğu konulardan biri. Kimi zaman evlilik bitiren bu bağımlılık bu kez bir otomobilde kendini gösterdi. Hindistan’da bir oyuncu kişisel aracını PUBG aracı haline getirdi.

PUBG Mobile bağımlılığı: PUBG aracı yaptı

Tata Nexon sahibi olan oyuncu otomobilini oyuna göre özelleştirdi. 4 metrelik Nexon şimdi uzaktan bakıldığında PUBG’den fırlamış gibi görünüyor. Aracın dört bir yanını oyunun etiketleri ile donatan oyuncu, arka cama ise oyunun haritasını konumlandırdı. Aracın sahibi, gerçekçi olması için aracın arka kısmında kurşun detaylarına yer verdi. Yaptığı tüm yenilikleri çektiği bir YouTube videosuyla tüm dünya ile paylaşan oyuncu ilgi odağı olmayı başardı.

Haberin Devamı

Aracın dışında olduğu gibi içinde de PUBG detaylarını görmek mümkün. Oyunda kullanılan benzin bidonunun bir küçüğü aracın içinde yer alıyor. Ayrıca, oyunun meşhur tavası da direksiyonun hemen arkasında duruyor. Aracın bagajında da oyuna gönderme yapan detaylar mevcut.

Genç oyuncunun yaptığı bu çalışma PUBG Mobile bağımlılığı ile ilgili somut bir gösterge diyebiliriz. Oyuncular bu oyuna saatlerini ayırmakla kalmıyor, ayrıca oyunu hayatının bir parçası da yapıyor.

YORUM YAZ