MENÜ

Puan farkı neden açıldı? Ali Ece açıkladı!

Galatasaray, Süper Lig'de 44 puanla lider olan Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Ara transfer döneminde Diagne, Luyindama ve Mitroglu'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda hedef şampiyonluk. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Ali Ece, "Galatasaray'ın yeni transferleri puan farkının kapanmasını sağlar mı?" sorusunu yanıtladı.

Galatasaray, ara transfer döneminde Diagne, Luyindama ve Mitroglu'yu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 44 puanla lider olan Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı- kırmızılılarda hedef şampiyonluk.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Ali Ece, "Galatasaray'ın yeni transferleri puan farkının kapanmasını sağlar mı?" sorusunu yanıtladı.

Galatasaray'ın sezonun ilk yarısında lider Medipol Başakşehir'den geri kalmasının ana sebebinin iki Galatasaray klasında forvet ve stoper eksikliği olduğunu ifade eden Ali Ece, "En büyük sebep bunlardı. Tabi başka faktörler var saha içinde o ayrı. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde de gördüğümüz gibi girilen üç pozisyondan birini gole çevirebilecek bir forvet gerekiyordu. O oyuncu kesinlikle Diagne." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bu kadar para harcadıktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerektiğini ifade eden Ali Ece, "Maliyet ve maaşlar yükseldi. Gerçi giden oyuncuların da maaşı yüksekti. Bu maliyet Şampiyon Ligi'nin kadrosunundur. Keşke Galatasaray bu transferleri Şampiyonlar Ligi grup maçlarından önce yapsaydı." dedi.

Mitroglu'nun kariyerinin çok iyi olduğunu ifade eden Ali Ece, "Mitroglu bir sezon çok iyi, bir sezon yok. Sadece Portekiz'de sürekli olarak gol attı." dedi.

Luyindama hakkında da konuşan Ali Ece, "Bazı özellikleri çok iyi ama stoper uyum işi" dedi.

YORUM YAZ