MENÜ

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır? epttavm dağıtımı yapılıyor mu? Maskeler ne zaman teslim edilecek?

Bedava maske başvurusu artık Edevlet üzerinden yapılacak. Milyonlarca evinden çıkmayan vatandaş basvuru.turkiye.gov.tr! Edevlet bedava masket başvurusu nasıl yapılır? Maske dağıtımı ne zaman? Sorularının cevaplarını arıyor. "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı. İşte basvuru.turkiye.gov.tr! Edevlet bedava masket başvurusu nasıl yapılır? Maske dağıtımı ne zaman? Sorularının cevapları ve tüm detaylar haberimizde...

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır? epttavm dağıtımı yapılıyor mu? Maskeler ne zaman teslim edilecek?

Corona Virüs neredeyse tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Önlemler neredeyse üst seviyeye çıkarılmış durumda. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için tüm ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 20-65 yaş arası vatandaşlara maske dağıtılacak "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu kararla birlikte, e-Devlet'in internet adresinden online form doldurularak her hafta 1 paket maske dağıtımı yapılacak. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacak maskeler için vatandaşlara her hafta bir paket kotası getirildi.

Bu duyuru sonrası vatandaşlar 'e-Devlet cretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretsiz maske kimlere, kaç tane veriliyor?' sorularına yanıtını aramaya başladı.

e-DEVLET ÜCRETSİZ MASKE ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır epttavm dağıtımı yapılıyor mu Maskeler ne zaman teslim edilecek

Ücretsiz maske temini için, aile üyelerine ait bilgileri http://basvuru.turkiye.gov.tr adresindeki formda doldurmanız yeterli olacak. Vatandaşlarımızın her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Maskeleriniz, PTT Kargo ile ücretsiz olarak adresinize getirilecektir.

Haberin Devamı

e-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır?

Ajanslara son dakika olarak düşen haberin ayrıntılarına göre ücretsiz maske dağıtımı başlıyor. Ücretsiz maske temini için maske.epttavm.com adresine giriş yapılıyordu. Son dakika değişikliğinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak.

Ücretsiz maske temini için http://basvuru.turkiye.gov.tr adresine giriş yapabilirsiniz Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır epttavm dağıtımı yapılıyor mu Maskeler ne zaman teslim edilecek

https://maske.epttavm.com başvurular buradan yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Peki, PttAVM.com üzerinden başvuru nasıl yapılır? E-Devlet üzerinden maske başvurusu var mı? İşte detaylar...

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır epttavm dağıtımı yapılıyor mu Maskeler ne zaman teslim edilecek

EDevlet Maske başvuru nasıl yapılır? MaskeEPTTavm Maske başvuru formu doldurma...

Ücretsiz maske dağıtımı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Peki, PttAVM.com üzerinden başvuru nasıl yapılır? E-Devlet üzerinden maske başvurusu var mı? Bütün detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Son dakika ücretsiz maske dağıtımına başlandığı açıklandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda, "https://maske.epttavm.com" adresindeki formu dolduran, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşın evine haftada 5 maskenin teslim edileceğini kaydetti.

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır epttavm dağıtımı yapılıyor mu Maskeler ne zaman teslim edilecek

https://maske.epttavm.com başvurular buradan yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Peki, PttAVM.com üzerinden başvuru nasıl yapılır? E-Devlet üzerinden maske başvurusu var mı? Bütün detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Haftada 5 maske hakkı!

Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

Ücretsiz maske temini 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki vatandaşları kapsamamaktadır. T.C kimlik numaranız ile doğrulama yapıldıktan sonra belirtilen yaş kriterlerine uymanız durumunda maskeniz tarafınıza gönderilecektir.

Kimler ücretsiz maske siparişi verebilir?

maske.epttavm.com adresi üzerinden vatandaşlar maskelerinin siparişlerini verebilecekler. 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşlar PTT'nin dağıtacağı ücretsiz maske uygulamasından faydalanamayacaklar.

PTT AVM ücretsiz maske siparişi nasıl verilir?

PTT ücretsiz maske teminiyle ilgili internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. 3 katlı 5 adet maskenin dağıtılacağını açıklayan PTT, aşağıda yer alan görseldeki bilgilerin doğru olarak doldurulması gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Kimler maske alabilir?

20 yaş üstü ve 65 yaş altı herkes ücretsiz maske alabilir. Aile üyesine bakılmaksızın, yaş şartına sahip herkes PTT AVM sitesinden maske formunu doldurarak ücretsiz maske siparişi verebilir.

Cerrahi maskeler evlere PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

PTT formunda hangi bilgiler var?

TC kimlik numarası, doğum tarihi, ad-soyad, e-posta adresi, cep telefonu, il ve ilçesiyle birlikte adres bilgilerini doğru olarak belirten, 20-65 yaş aralığındaki tüm vatandaşlar PTT'nin ücretsiz maske uygulamasından faydalanabilecekler.

Bedava maske Edevlet nasıl başvurusu yapılır epttavm dağıtımı yapılıyor mu Maskeler ne zaman teslim edilecek

YORUM YAZ