MENÜ

PTT 1.Lig'de transderde son durum

PTT 1.Lig takımları yeni sezonda Süper Lig'e çıkmak için kadrolarını güçlendirmeye başladı. İşte transfer dedikoduları...

PTT 1.Lig'de transderde son durum

Samsunspor’da İvanov tamam

Samsunspor’un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 37 yaşındaki takım kaptanı Musa Aydın’ın aktif futbol hayatını bırakacağını açıklarken transferde bir müjde verdi. Zeren, bu konuda şunları söyledi: “Galin İvanov ile bir çok şartlarda anlaştık. Bir kaç konuda detaylar kaldı. Önümüzdeki pazartesi günü sözleşme imzalayabiliriz.”

Göztepe’ye iki müjde

Göztepe yeni sezonda kadroda düşünmediği, ancak bir türlü elden çıkaramadığı Vleminckx ve Leroy George’a gelen tekliflerle rahat bir nefes aldı. Belçikalı Vleminckx’i ülkesinin Lommel United ve Tubize takımlarının istediği belirtildi. George’a ise Azerbaycan yolu göründü. Hollandalı futbolcuya eski kulübü Karabağ’ın talip olduğu bildirildi.

Balıkesir’in Rama inadı

Balıkesirspor’da transfer çalışmaları sürerken yönetimin Münih 1860’ın Arnavut asıllı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valdet Rama’yı imza atmaya ikna ettiği bildirildi. Ayvalık’ta tatil yapıp ülkesine dönen Rama’nın çocuklarının okul sorununu da çözen yönetim, tecrübeli futbolcunun bayramdan sonra bu kez imza için Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

Adana Demir’den Sivasspor’a isyan

Sezona ’şampiyonluk’ hedefiyle başlamak isteyen Adana Demirspor’da başkan Sedat Sözlü, prensipte anlaştıkları Galip Güzel’in Sivas’la el sıkışması üzerine isyan bayrağını açtı. Sözlü, “Galip Güzel ile prensipte anlaştık. Ancak Sivasspor rahat durmadı. Oyuncunun kafasını karıştırdı. Kendilerinin anlaştıklarını açıkladılar. Galip, oraya da henüz imza atmadı” dedi.

Atletico’dan Manisaspor’a

Manisaspor, 3 yabancının yanı sıra bir sol bek alarak noktayı koymayı planlıyor. Atletico Madrid B takımının Gineli kanat oyuncusu Sekou Keita’ya bayramdan sonra imza attırmaya hazırlanan yönetim, Dinamo Bükreş’in forvet oyuncusu Marcel Essomba ve Çin’in Fortuna FC takımından eski futbolcusu Nenad Milijas’la da temaslarını sürdürüyor. 3 oyuncunun da imzaları atması bekleniyor.

Altınordu sağ bek arıyor

Altınordu’da geçtiğimiz sezonun sonunda operasyon geçiren 2 savunma oyuncusundan bir iyi, bir de kötü haber geldi. Ayak bileğinden ameliyat olan stoper Yusuf’un tamamen iyileştiği bildirilirken, Uğur Arslan Kuru’nun ligin ilk haftalarına yetişemeyebileceği belirtildi. Bu nedenle sağ bek transferi için arayışın sürdüğü bildirildi.

















Haberin Devamı
YORUM YAZ