MENÜ

PSG'den Sergio Ramos'a özel tanıtım!

Paris Saint Germain, dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos ile 2 yıllık anlaştığını özel bir videoyla duyurdu. 16 yıldır formasını giydiği Real Madrid’e gözyaşlarıyla veda ederek Paris Saint Germain’e imza atan futbolcuya özel paylaşılan video sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Paris temsilcisinin kurduğu bu kadro şimdiden Şampiyonlar Ligi’nin en iddialı takımı olarak görülüyor.

Fransız devi Paris Saint Germain, yıllardır peşinde koştuğu Şampiyonalar Ligi şampiyonluğunu kazanmak için işini şansa bırakmak istemiyor ve piyasadaki tüm yıldızları kadrosuna katarak geniş rotasyonlu bir takım olayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda kadrosuna Wijnaldum, Hakimi, Danilo ve son olarak Sergio Ramos’u katan PSG, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Sergio Ramos transferine özel bir video paylaşan Paris Saint Germain, oyuncunun hayranlarını heyecanlandırırken yeni sezon öncesine dair mesajlar verdi.

PSG, Sergio Ramos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyeri boyunca milli maçlar dışında 716 maça çıkan Sergio Ramos, bu karşılaşmalarda 10 gol atarken 40 da asist yapma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ