MENÜ

PSG'de taşlar yerinden oynadı! Mbappe ayrılma kararı aldı

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılması ve PSG'e transferi taşları adeta yerinden oynattı. Fransız devinin gözdesi haline gelen ve önemli bir maaş alan Messi'nin ardından bir başka süper yıldız Mbappe hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

PSG'de taşlar yerinden oynadı! Mbappe ayrılma kararı aldı

Paris Saint-Germain, 'yılın transferi' olarak nitelendirilen hamle ile Lionel Messi'yi transfer etti. Bu hamlenin ardından taşlar adeta yerinden oynadı. Fransız devinin gözdesi haline gelen ve önemli bir maaş alan Messi'nin ardından bir başka süper yıldız Mbappe hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Fransız basınının iddiasına göre ise Mbappe, takımdan kesin olarak ayrılmak istiyor. Mbappe'nin takımdan ayrılma kararını yönetime ilettiği de öğrenildi. Messi’nin imza töreninde ise PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Mbappe’nin takımdan ayrılmak istemediğini söylemişti.

PSGde taşlar yerinden oynadı Mbappe ayrılma kararı aldı

Geçen sezon 27 golle gol kralı olan Mbappe'nin 2021-22 sezonu sonunda sözleşmesi bitiyor. Mbappe'nin adı uzun zamandır Real Madrid ile anılıyor. Yıldız oyuncunun bir Cristiano Ronaldo hayranı olduğu da biliniyor.

YORUM YAZ