MENÜ

PSG, Milinkovic-Savic için kesenin ağzını açtı! 80 Milyon Euro

Kadrosunda Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi yıldız futbolcuları bulunduran Paris Saint-Germain, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fransız devinin Lazio'da forma giyen giyen Sırp orta saha Sergej Milinkovic-Savic için 80 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

PSG, Milinkovic-Savic için kesenin ağzını açtı! 80 Milyon Euro

Fransız devi Paris Saint-Germain, kadrosuna yeni yıldızlar katmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre PSG son yıllarda Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi Avrupa devlerinin radarında yer alan Sergej Milinkovic-Savic ile ilgileniyor.

İddialara göre PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, birkaç hafta önce Roma'ya yaptığı ziyareti sırasında Milinkovic-Savic'in transferi için görüşmelerde bulundu ve futbolcunun bonservisi için 80 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını dile getirdi.

Bu teklif, Lazio başkanı Claudio Lotito'nun futbolcunun bonservisi için talep ettiği 100 milyon Euro'dan çok da az değil. Lazio tarafının bu teklife sıcak bakabileceği ancak olası bir ayrılık sonrası teknik direktör Maurizio Sarri'nin projesi için uygun bir ekip sağlaması gerektiği belirtilenler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

İtalyan ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 36 maçta forma giyerken 8 gol, 9 aisstlik performans gösterdi.

YORUM YAZ