MENÜ

PSG - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa Ligue 1'in 23. haftasında 58 puanlı lider PSG, bu sezon istikrarsız bir görüntü ortaya koyan ve 33 puanla 6. sırada yer alan Lyon'u konuk edecek. PSG'nin Brezilya'lı süperstarı Neymar, sakatlığı nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Peki, PSG - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? PSG - Lyon muhtemel 11'ler ve dev maçla ilgili detaylar haberimizde.

PSG - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa Ligue 1’de son iki sezondur şampiyon olan ve bu sezon da en yakın rakibi Marsilya ile arasında 12 puan fark bulunan Paris Saint-Germain sahasında Lyon ile karşı karşıya gelecek. Kadrosunda Mbappe, Cavani, Neymar, Di Maria, Icardi gibi yıldızları bulunduran Paris ekibi ligde son 4 maçını kazanırken, son 11 maçtır da mağlubiyet yüzü görmedi. Paris Saint-Germain ligdeki son yenilgisini 1 Kasım 2019 tarihinde Dijon’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak almıştı.

Haberin Devamı

PSG - LYON MAÇINDA SÜRPRİZ ORANLAR! TIKLA, HEMEN OYNA!

Kadrosunda eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes ve bir dönem Galatasaray forması giyen Jason Denayer’in de yer aldığı Lyon ise ligde 33 puan ile 6’ncı sırada yer alıyor. Lyon, ligdeki son iki maçında sadece 1 puan alabildi.

PSG - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Parc des Princes'de oynanacak mücadele 9 Şubat Pazar günü TSİ 23.05'te başlayacak. Clement Turpin'in düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

PSG - Lyon ilk 11'ler:

PSG: Navas, Kurzawa, Kimpembe, Kerher, Meunier, Draxler, Verratti, Gueye, Di Maria - Mbappe, Icardi

Lyon: Lopes, Marçal, Denayer, Marcelo, Rafael, Tousart, Mendes, Aouar, Terrier, Cherki, Dembele

Kritik maçta PSG'de sakatlıkları bulunan Bernat, Dagba, Thiago Silva ve Neymar forma giyemeyecekler. Marquinhos, Diallo ve Herrera'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Haberin Devamı

Konuk ekip Lyon'da ise Dubois, Kone, Depay, Adelaide ve Solet zorlu maçı kaçıracak isimler.

YORUM YAZ