MENÜ

PS4 ve PC için geliştirilen The Quiet Man'den yeni video geldi

Square Enix'in, E3 2018 sunumunda duyurulan The Quiet Man'in yeni tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda, The Quiet Man'in dövüş sisteminden de sahneler yer alıyor. Gerçek aktörlerin yer aldığı ara sahneleri ile dikkat çeken The Quiet Man'in çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

PS4 ve PC için geliştirilen The Quiet Man'den yeni video geldi

Geçtiğimiz hafta yayınlanan uzun oynanış videosuyla pek de umut vaat etmeyen, Human Head Studio ve Square Enix çatısı altında geliştirilen The Quiet Man'den yeni video geldi.

Haberin Devamı

Yayınlanan yeni videoda yine bolca ara sahneye ve oyunun dövüş mekaniklerine yer veriliyor. The Quiet Man'de gerçek aktörlerin yer aldığı ara sahnelerle hikaye anlatılacak. The Quiet Man'in oyun içi grafiklerinin oldukça başarılı olduğunu, ancak oyunun aynı başarıyı dövüş animasyonlarında sergileyemediğini söyleyebiliriz. Oyunun yapımcısı Human Head Studios, The Quiet Man'in, "interaktif film" tadında bir oyun olduğu, açıklamasını yapmıştı. Oyunun çıkışına kadar, The Quiet Man'in animasyon sorunu düzeltilebilir mi bilemiyoruz. The Quiet Man Pc ve PlayStation için geliştiriliyor.

Kaynak: Merlinin Kazanı

YORUM YAZ