MENÜ

Protesto

Galatasaraylı taraftarlar, Futbol Federasyonu'nun şike ve teşvik primi iddialarına yönelik kararını Taksim'de düzenledikleri yürüyüşle protesto edip, TFF'yi istifaya çağırdı.

Protesto

Sarı-Kırmızılı taraftarlar TFF’nin şike ve teşvik primi iddialarına ilişkin aldığı kararı dün protesto etti. Taraftar grubu ultrAslan’ın öncülüğünde İstiklal Caddesi’ndeki Galatasaray Lisesi önünde toplanan binlerce Sarı-Kırmızılı taraftar, federasyonun kararını protesto etmek amacıyla Taksim Meydanı’na kadar yürüdü. Yoğun güvenlik önlemleri altında yürüyüşlerini gerçekleştiren Galatasaraylı taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sık sık tezahüratta bulunarak, TFF yönetimini istifaya davet ettiler.

‘Galatasaray sahipsiz değil’
Galatasaraylı taraftarlar, Taksim Meydanı’na geldiklerinde bir süre oturup protestolarını sürdürdü. Bu sırada ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, basın açıklamasını okudu. Altay, Galatasaray’ın şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmanın içine çekildiğini iddia ederek, “Biz Galatasaray’ın bu sürecin içinde olmadığını bildiğimiz için ortamı daha da gerginleştirmek istemedik. Ama Galatasaray sahipsiz değil. Bunun bilinmesini istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ