MENÜ

Prosinecki iddialı

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kalan 5 maçtan maksimum puan toplayarak, ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini söyledi.

Prosinecki iddialı

Sarı-kırmızılılar, Prosinecki yönetiminde Kadir Has Tesisleri’nde yenileme antrenmanı yaptı. Dün yapılan Gaziantepspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular antrenmanı hafif tempolu koşu ile tamamlarken, diğer futbolcular ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Prosinecki, ligde geride kalan 29 hafta sonunda 42 puanla 6. sırada bulunduklarını hatırlattı.

Takım olarak iyi bir gidişatları olduğunu dile getiren Prosinecki, şöyle devam etti:
"Üst üste iki maç kazandık. Bu galibiyetler takımın moralini artırdı. Son dönemlerde iyi futbol oynuyoruz. Dün deplasmanda iyi bir oyun sonucunda galip geldik. Gaziantepspor maçında üst sıralara yükselme adına önemli bir 3 puan aldık. Ligin bitiminde pozisyonumuzun ne olacağını kalan maçlar gösterecek. Çok iyi çalışıyoruz. Kalan 5 maçtan maksimum puan toplayarak, ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var."
Gaziantepspor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 15’e çıkaran Bobo ise takımının galibiyetinde kendisinin de payının olmasından mutlu duyduğunu belirtti. Brezilyalı oyuncu, lig bitimine kadar gol sayısını artırarak, takımına katkıda bulunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ