MENÜ

Prepelic'in Dünya Kupası Elemeleri isyanı!

Klemen Prepelic, Slovenya’nın Belarus’a kaybettiği Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinin ardından formatı ağır eleştirdi.

Prepelic'in Dünya Kupası Elemeleri isyanı!

Avrupa’nın son şampiyonu Slovenya’nın Belarus karşısında aldığı sürpriz yenilginin ardından Klemen Prepelic hem kendisi ve takım arkadaşlarının performansına hem elemelerin formatına ve sistemine ağır eleştiriler yağdırdı.

“Dünya Kupası Elemeleri düzensiz. Son dakikada 1001 şey değişiyor. Bu gerçekten çok b**tan ama hepimiz bu b**un içindeyiz. Üzerinde bir etkimiz olamadığı için kabul etmek zorundayız.”

Slovenya, A Grubu’ndaki dört maçının ardından 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Prepelic, Ekipa24‘e yaptığı açıklamalar da aldıkları sonuçların EuroBasket’in son şampiyonuna yakışmadığını belirtti.

“Avrupa şampiyonu unvanını her gün savunmamız lazım. Her gün en iyi olduğunuzu göstermemiz gerek. Böyle sonuçlara izin vermemeliyiz. Bazılarımız bu maçı hazırlık maçı gibi oynadı. Sanki ortada bir turnuva yokmuş gibi. Oysa çok önemliydi. Şimdi kağıt üzerinde Belarus’tan çok daha zorlu takımlara karşı kazanmaya çalışcağız.”

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ