MENÜ

Premier Lig'de Süper Lig tarifesi!

Fenerbahçe'de son 3 yılda 6 teknik adam değişikliğine tanıklık eden Ozan Tufan'ın bu sezon transfer olduğu Watford, Munoz'un ardından önceki gün Ranieri'yi de kovdu. İngiliz ekibinin Hodgson'la anlaşması beklenirken Ozan ise 2019'dan beri 9. hocasıyla çalışmaya hazırlanıyor.

Premier Lig'de Süper Lig tarifesi!

Bu sezon başında Fenerbahçe'de kısa süre Vitor Pereira ile çalıştıktan sonra İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralanan Ozan Tufan, Ada'da da Türkiye'deki kariyerine benzer bir dönem geçiriyor. Süper Lig kariyerinde özellikle son dönemde Sarı- Lacivertli forma altında sürekli teknik direktör değişikliklerine maruz kalan Ozan, Premier Lig'de aynı şeyleri yaşıyor.

Haberin Devamı

Kanarya'da 2019'dan bu yana sırasıyla Ersun Yanal, Zeki Murat Göle, Tahir Karapınar, Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Pereira ile çalışan Milli futbolcumuz, Watford'da ilk olarak İspanyol Xisco Munoz'u gördü. Bu sezon üçüncü olacak Munoz başarısız sonuçlar alınca yönetim, İtalyan Claudio Ranieri'yi getirdi.

Ranieri de 14 maçta sadece 2 galibiyet alınca Watford, deneyimli çalıştırıcının görevine önceki gün son verdi. Sarı- Siyahlılar'ın şimdi ise bu sezonki üçüncü hocası olarak Roy Hodgson'la anlaşma noktasına geldiği ve 74 yaşındaki teknik adamla yola devam edeceği bildirildi.

Çağrı Davran

YORUM YAZ