MENÜ

Prandelli Balanta ve Şener'i istiyor

Prandelli, Atletico Madrid maçı sonrasında yabancı hakkını kullanacağı pozisyon hakkında fikrini değiştirdi. Tarık'ın transferi suya düşünce hayal kırıklığı yaşayan İtalyan hoca, sağ beke Şener'in stopere de Balanta'nın mutlaka alınmasını talep etti.

Prandelli Balanta ve Şener'i istiyor

Sarı-Kırmızılı ekibin transfer politikasında küçük bir değişiklik yaşandığı öğrenildi. Teknik direktör Cesare Prandelli, golsüz berabere biten Atletico Madrid maçı sonrasında farklı bir rota çizdi. Yabancı hakkını şimdilik forvet transferinden yana kullanmaktan vazgeçen İtalyan hoca, mutlaka yeni bir yabancı stoper talep etti. Bu ismin de açık ara Eder Balanta olduğu belirtiliyor. Doria ise ikinci sırada bulunuyor. Ancak Prandelli’nin tek olmazsa olmazı Balanta değil. Çok istediği Tarık Çamdal transferinin suya düşmesi nedeniyle, Prandelli bir hayli üzüntülü. Sağ beke mutlaka takviye yapılmasını isteyen tecrübeli hoca, kendisine izletilen yerli isimler arasında Şener Özbayraklı’yı tercih etti. Bursaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen ve son olarak ABD kampına götürülen genç futbolcunun transferi için kollar sıvandı.

Kamp yapılmayacağı için

Eksik olarak tespit ettiği sağ bek ve stoper transferini vazgeçilmez olarak nitelendiren Prandelli, yönetimden elini çabuk tutmasını istedi. İkinci bir kamp dönemi olmayacağı için yeni gelecek oyuncuların uyum sürecinin uzun sürmesinden endişe ediliyor.

Sabri’ye vize çıkmıyor

Her ne kadar sağ bek transferi gerçekleşmediği için gözler Sabri Sarıoğlu’na çevrilse de, Prandelli’nin tecrübeli isme sıcak bakmadığı öğrenildi. Tecrübeli futbol adamı, “Artık değişim zamanı” diyerek, Sabri’yi kadro dışı bırakmıştı. Cim Bom’un eski kaptanı ise en azından Ocak ayına kadar bekleyip, son bir şans isteyecek.

Fatih Terim’le yıldızı parladı


Şener Özbayraklı Bursaspor’da gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi. Prandelli’nin de Şener’i izleyip çok beğendiği ifade ediliyor.

Pazarlıklar devam ediyor


Eder Balanta’nın bonservisine talep edilen para 7.5 milyon Euro. Galatasaray bu rakamı 5 milyon Euro’ya indirdiği anda transferi gerçekleştirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ