MENÜ

Porto'nun hocası Conceiçao'dan Galatasaray açıklaması

Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Porto’nun hocası Conceiçao, “Grubumuz çok dengeli. Bizim dışımızda 2 şampiyon var, Galatasaray ve Lokomotiv. Ne olursa olsun bizim tek düşüncemiz yine kazanmak olacak. Hedefimiz oynadığımız her maçı kazanmak” dedi.

Porto'nun hocası Conceiçao'dan Galatasaray açıklaması

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Galatasaray, Schalke ve Porto ile birlikte mücadele edecekleri UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubunu değerlendirdi. Sergio Conceiçao, gruptaki tüm takımların birbirine yakın güçlerde olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

''Her takım üst tura çıkabilir''

Amaçlarının gruptaki her maçı kazanmak olduğunu dile getiren Sergio Conceiçao, şu ifadeleri kullandı: ''Grubumuz çok dengeli. İlk torbadan çıkan takım da son torbadan çıkan takım da birbirine çok yakın. Geçen sezon da böyleydi. Her takım üst tura çıkabilir.

''Grubumuzda bizim dışımızda 2 şampiyon var''

Geçen yıl grupta Beşiktaş, Leipzig ve Monaco vardı, Monaco sonuncu olmuştu. Yine böyle bir grupta olmak avantaj mı değil mi tam bilmiyorum ama bence zor bir grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda bizim dışımızda 2 şampiyon var, Galatasaray ve Lokomotiv. Ne olursa olsun bizim tek düşüncemiz yine kazanmak olacak. Hedefimiz oynadığımız her maçı kazanmak. Bu hem ulusal hem de uluslararası alanda asıl amacımız''

YORUM YAZ