MENÜ

Porto'da Min-Jae Kim pişmanlığı

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao, 2-1 kazanılan Famalicao maçı sonrası savunma hattına takviye yapmaları gerektiğini belirtirken Portekiz ekibinin öncelikli hedefi konumundaki Min-Jae Kim'i Fenerbahçe'nin kapmış olmasının pişmanlığı yaşanıyor.

Porto'da Min-Jae Kim pişmanlığı

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao, 2-1 kazanılan Famalicao maçında yapılan savunma hataları sonrası sportif direktör Luis Gonçalves'e savunmaya takviye talebini iletti. Özellikle Zaidu'nun yaptığı hata sonrası Famalicao, beraberlik şansını yakalarken Sergio Conceicao, adeta çılgına döndü. Porto'da savunma hattına takviye adına öncelikli hedef konumundaki Min-Jae Kim'i ise Fenerbahçe kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

Portoda Min-Jae Kim pişmanlığı

Famalicao maçı sonrası yaptığı açıklamalarda Conceicao, savunmaya bazı takviyeler yapılması gerektiğinden bahsetti. Conceicao'nun bir sol bek ve bir stoper takviyesi yapması bekleniyor.

Porta'da en öncelikli hedef konumunda Min-Jae Kim gösterilirken Fenerbahçe, Koreli savunmacının transferini hızlı davranarak bitirdi. Porto'nun bu kaçan fırsattan dolayı pişmanlık duyduğu ilk lig maçından sonra açıkça ifade edilmekte.

YORUM YAZ