MENÜ

Portekiz'den stoper iddiaları

Portekiz basını transfer sezonunun hızlı takımlarından Fenerbahçe için birçok iddia ortaya attı.

Portekiz'den stoper iddiaları

Maicon’a teklif gitti

Sarı-Lacivertliler’in, Simon Kjaer’in ardından savunmanın ortasına bir takviye daha yapması bekleniyor. Portekizliler’e göre Porto’nun yıldızı Maicon için bu kulübe teklif yapıldı. Vitor Pereira’nın, eski öğrencisi olan 26 yaşındaki stoperi Fenerbahçe’de görmeyi çok istediği belirtildi. Maicon ile Alman ekibi Wolfsburg da ilgileniyor.

Neto haber bekliyor
Hem Rusya hem de Portekiz basını, Fenerbahçe’nin Zenit forması giyen Luis Carlos Neto ile görüştüğünü yazdı. İlk temasın olumlu geçtiği ve 28 yaşındaki stoperin Sarı-Lacivertliler’den haber beklemeye başladığı kaydedildi. Ancak Zenit, Portekizli için istediği 8 milyon Euro’da indirime gitmezse Fenerbahçe bu futbolcudan tamamen vazgeçecek.

Rolando dünden razı

Portekiz basını, adı yıllardır Türk takımlarıyla anılan Rolando’nun Fenerbahçe’ye imza atmak için çok istekli olduğunu yazdı. Son dönemde büyük bir düşüş yaşayan, kiralık olarak gittiği Anderlecht’te de bekleneni veremeyen 29 yaşındaki stoperin, Pereira ile birlikte yeniden çıkış yakalamak istediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in bu oyuncuyu kiralayabileceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ