MENÜ

Portekiz polisinden Benfica'ya şike operasyonu

Portekiz polisi ülkenin en büyük futbol takımlarından biri olan Benfica'nın tesislerine baskın düzenledi. Şike iddialarıyla ilgili başlatılan operasyonu Benfica da resmi açıklamayla doğruladı. Ezeli rakip Sporting'den de açıklama geldi!

Portekiz polisinden Benfica'ya şike operasyonu

Portekiz şike iddialarıyla çalkalanıyor. Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Portekiz polisi dünya ve Portekiz futbolunun en önemli kulüplerinden biri olan Benfica'ya şike operasyonu başlattı. Kulüp tesislerine düzenlenen baskının ardından bilgisayarlara ve bazı dosyalara el konuldu. Baskının sadece şike değil aynı zamanda kara para aklama ve dolandırıcılıkla ilgili olduğu da belirtildi.

Haberin Devamı

Benfica baskını kabul etti, Sporting'den açıklama!

Benfica Kulübü de, 2015/2016 sezonuyla ilgili olduğu belirtilen bu baskını kabul eden bir açıklama yayımladı ve güvenlik güçleriyle olayların açığa çıkarılması adına her türlü işbirliğinin yapılacağını duyurdu. Sporting de yine Benfica gibi işbirliğine hazır olduğunu belirten bir açıklama yaptı. 2015/2016 sezonunda Benfica 88 puanla şampiyon olurken, Sporting ise 86 puanla ikinci olmuştu.

YORUM YAZ