MENÜ

Polonya - Kolombiya maç sonucu: 0-3

Polonya ile Kolombiya 2018 FIFA Dünya Kupası’nda H Grubu’ndaki ikinci maçında karşı karşıya geldi. İlk maçında Japonya'ya 2-1 yenilen Kolombiya, Polonya'yı 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Kolombiya'ya galibiyeti getiren goller Yerry Mina, Falcao ve Cuadrado'dan geldi. 32 yaşındaki Falcao, kariyerinden ilk defa Dünya Kupası'nda gol attı. Sıfır puanda kalan Polonya ise turnuvaya veda etti.

Polonya - Kolombiya maç sonucu: 0-3

2018 FIFA Dünya Kupası’nda H Grubu ikinci maçında Polonya ile Kolombiya karşı karşıya geldi. İlk maçlarını kaybeden iki takım da maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. İlk maçında Japonya'ya 2-1 mağlup olan Kolombiya, ikinci maçta Polonya'yı 3-0 mağlup etti ve altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

Kolombiya'ya galibiyeti getiren goller; Mina, Falcao ve Cuadrado'dan geldi. Bu sonuçla Kolombiya, puanını 3'e yükseltip 3. sırada kaldı ve gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

İki maçta da galibiyet alamayan Polonya ise puan alamadan Dünya Kupası'na veda etti.

H Grubu'nda oynanan diğer maçta lider Japonya ile Senegal 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Yerry Mina, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Kolombiya tarihinin en önemli golcülerinden birisi olan Radamel Falcao, 70. dakikada attığı golle Dünya Kupası tarihindeki ilk golünü kaydetmiş oldu. 32 yaşındaki futbolcu 2014 Dünya Kupası'nı sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ