MENÜ

‘Polat güvenoyu almalı'

Yönetime karşı düzenlenen imza kampanyasına sahip çıkan Çağatay Altınlı, katılımın sürdüğünü söylerken, “Adnan Polat yeniden aday olmak istiyorsa, güvenoyu almak için olağanüstü seçime gitmeli” dedi.

‘Polat güvenoyu almalı'

Ali Tanrıyar ve Alp Yalman’ın başkanlık yaptığı yönetimlerde, iki dönem yöneticilik yapan Çağatay Altınlı, başlatılan imza kampanyasını sahiplenen isim olmuştu. Yalman yönetiminde Adnan Polat’la omuz omuza çalışan Altınlı, bu durumun kendisini ikilem içerisinde bırakmadığını söyledi.

Çağatay Altınlı, kampanyayı başlatma amaçlarının, kimseye zarar vermeden, sevgi, saygı ve düşünce birliği oluşturmak olduğuna değindi. Altınlı, “Yapılacak olağanüstü genel kurul, tüm camiayı birleştirecektir. Eğer Adnan Polat yeniden başkanlığa adaylığını koymak istiyorsa, güvenoyu almak için olağanüstü seçime gitmeli” ifadelerini kullandı. İmza kampanyasının liseli üyelere endekslenmemesi gerektiğini söyleyen Çağatay Altınlı, “İmza verenlerin hepsi Galatasaray Spor Kulübü Üyesidir. Üyelerimiz liseli-lisesiz ayrımı olmadan, kampanyamıza bağımsız iradeleriyle katılır ya da katılmazlar” dedi.

‘Yeterli sayıya ulaşacağız’


Altınlı son olarak, kampanyaya çok olumlu tepkiler aldıklarını, katılımın devam ettiğini ve gereken imza sayısına ulaşacaklarına inandığını dile getirirken, “Bu imzalarla genel kurul kararı alınmasını hedefliyoruz. Bu birliğin sağlanmasından sonra bizim görevimiz bitiyor ve artık söz genel kurulun iradesine geçiyor” diye konuştu.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ