MENÜ

"Polat artık yıprandı"

Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç da yaşanan olayların en başta sorumlusunun başkan Adnan Polat olduğunu ileri sürdü.

"Polat artık yıprandı"

Kıraç, başkan Polat'ın taraftarın bu tepkisini önceden sezip tedbir alması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Gerçekten camiamız adına büyük üzüntü verici bir olay yaşandı. Ben kendi adıma Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diliyorum. Başkan Polat olayların birinci derecede sorumlusudur. Öncesinde çıkıp taraftara 'Bana istediğiniz gibi bağırın ama bu stada gelen misafirlerimize Galatasaray'ın evsahipliğini gösterin' diyerek taraftarı yumuşatabilirdi. Hadi olmadı tepkiler dinmedi, Başbakanı arayıp tepki olacağını ve gelmemesini söyleyebilirdi. Bu olay başkan Polat'ı yormuş yıpratmıştır. Eğer istifa ederse Galatasaray başkansız ve yönetimsiz kalmaz."

Kıraç, Adnan Polat'ı son seçimde açıkca desteklediğini ve kendisinin liseli olmasına rağmen, liseli aday Adnan Öztürk yerine liseli olmayan Polat'ı desteklediğini vurgulayarak, "Ben seçimde açıkca Adnan Polat'ın yanında durdum. Devam eden projelerin aksamaması için Polat'ın görevine devam etmesi gerektiğini düşünüyordum. Şimdi görüşorum ki Polat yoruldu ve yıprandı. İstifayı düşünebilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

İnan Kıraç, "Polat'ı desteklediğinize pişman mısınız" şeklindeki soruya ise bir süre durakladıktan sonra "Çok zor bir soru" diyerek, pişman değilim yorumu yapmaması dikkati çekti.

DHA

YORUM YAZ