MENÜ

Pochettino: Messi'ye 'saygısızlık' yok

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın PSG cephesinde Messi ile ilgili açıklamalar yapan Angel Di Maria'yı 'saygısızlık' ile suçlamasına PSG'nin Arjantinli hocası Mauricio Pochettino'dan cevap geldi.

Pochettino: Messi'ye 'saygısızlık' yok

Barcelona ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi için transfer iddiaları her gün artıyor. Arjantinli oyuncunun özellikle Fransız devi PSG'ye gideceği konuşulurken Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman da bu söylentilere ilişkin konuşan Angel Di Maria'yı eleştirmişti. Koeman'a cevap ise PSG'nin Arjantinli hocası Mauricio Pochettino'dan geldi.

Haberin Devamı

Messi'nin PSG'ye katılabileceği söylentileri sorulan Angel Di Maria, "Umarım öyle olur" yorumunu yapmıştı ki Ronald Koeman da buna, "Bana, saygısızlık gibi geliyor. Bu tür şeyler söylemek yanlış olabilir. PSG'den birçok oyuncu Messi hakkında konuşuyor. Bu doğru değil. 'Bizim oyuncumuz' gibi konuşuyorlar. Bunun, Barça'ya saygı olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevap vermişti.

Konuya ilişkin görüşünü paylaşan Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Messi'ye veya Barcelona'ya herhangi bir saygısızlık olmadığını belirtti. Di Maria'nın sözleri sorulan Arjantinli hoca, oyuncuların ve gazetelerin kendilerini özgürce ifade edebileceklerini belirtirken PSG'nin bu durumlara dahil olmadığını söyledi.

YORUM YAZ