MENÜ

Pirlo Juventus yolunda

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un, AC Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'yu 3 yıllığına kadrosuna kattığı bildirildi.

Pirlo Juventus yolunda

İŞTE PİRLO...

Haberin Devamı

İtalya Serie A takımlarından Juventus’un, AC Milan’ın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Pirlo’yu 3 yıllığına kadrosuna kattığı bildirildi.

İtalya’da yayımlanan "Il Corriere dello Sport" gazetesinin haberine göre, AC Milan’ın 32 yaşındaki emektar futbolcusu Andrea Pirlo’nun, gelecek sezondan itibaren Juventus forması giyeceği belirtildi.

Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta’nın gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalarına başladığı kaydedilirken, bu yolda ilk olarak uzun zamandan beri kadrosuna kazandırmak için uğraş verdiği, Pirlo ile 3 yıllık bir anlaşma sağladığı ifade edildi.

Pirlo’nun, AC Milan’da geçirdiği 10 sezonunun ardından yeni bir başlangıç yapmak amacıyla Juventus’u tercih ettiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Parlak bir kariyere sahip olan Pirlo’nun karnesinde, 1 Dünya Kupası (2006), 2 İtalya Serie A şampiyonluğu (2003 ve 2011), 2 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu (2003 ve 2007), bir Avrupa Süper Kupası (2007), bir İtalya Süper Kupası (2004), bir İtalya Kupası (2003) ve FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonluğu (2007) başarıları bulunuyor.

Katar Kulübü Al Saad da Pirlo'ya yıllık 7 milyon euro önermişti.

YORUM YAZ