MENÜ

Phoenix Suns'ta Greg Monroe serbest kaldı

Phoenix Suns ve Greg Monroe serbest kalma konusunda anlaşmaya vardı.

Phoenix Suns'ta Greg Monroe serbest kaldı

Phoenix Suns, sezon başında yaptığı Eric Bledsoe takasının sonucunda Milwaukee Bucks‘tan Greg Monroe’yu kadrosuna katmıştı. Batı’da bu sezon da draft için yatması beklenen Phoenix Suns, oyuncuyla anlaştı ve Monroe serbest duruma geçti.

Uzun zamandır beklenen gelişmenin ardından Monroe’nun talipleri hemen ortaya çıktı. Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Monroe’nun en büyük talibi Boston Celtics. Ancak bir Celtics muhabiri olan Steve Bulpett bu yarışta Pelicans‘ın da olduğunu söylüyor.

Yıllardan beri pivot rotasyonunda sıkıntı yaşayan Boston Celtics, bu sezon başında Aron Baynes’ten yüksek verim almıştı ancak günler geçtikçe Baynes’in süreleri azalmıştı. Şu sıralar Daniel Theis’a rotasyonda ciddi süreler veren Celtics, play-off yolunda oraya daha güvendiği bir parça eklemek istiyor.

New Orleans Pelicans ise DeMarcus Cousins’tan açılan boşluğu Greg Monroe ile doldurma peşinde. Şu an play-off hesaplarının içinde olan ve bu sezon play-off oynamak isteyen Pelicans, Monroe’yu oynayacağı uzun süreler ile ikna etmeye çalışıyor.

Yarışta Boston Celtics’i avantajlı kılan nokta takımın Gordon Hayward sakatlığından oluşan 8.4 milyon dolar’lık kontrat hakkı. Kadrosunda da 14 oyuncu bulunduran Celtics, Monroe bugün kabul ettiği takdirde onla hemen sözleşme imzalayabilir. Ancak Pelicans’ın Monroe’yu kadrosuna katması için birkaç oyuncuyla yollarını ayırması gerekecek.

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ