MENÜ

Phillip Cocu'da son dakika!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal konusuyla ilgili belirsizlik devam ediyor. Yapılan haberler Ersun Yanal'la anlaşıldığı yönünde olsa da Fenerbahçe'den konuyla ilgili resmi açıklama gelmezken sarı-lacivertli takımda teknik direktör Phillip Cocu ve ekibinin akıbeti de belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe'de son günlerde en çok merak edilen konu; "Ersun Yanal gelecek mi?" sorusu... Fenerbahçe'de Ersun Yanal konusuyla ilgili belirsizlik devam ediyor. Yapılan haberler Ersun Yanal'la anlaşıldığı yönünde olsa da Fenerbahçe'den konuyla ilgili resmi açıklama gelmezken sarı-lacivertli takımda teknik direktör Phillip Cocu ve ekibinin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe'de kritik günlerin yaşandığını ifade eden Yusuf Dursun, "Ersun Yanal'la prensipte anlaşıldı ancak Cocu'nun sözleşmesi feshedilemediği için resmiyete dökemiyorlar. Hollandalı hoca 3 yıllık alacağının tamamını peşin istiyor. Bu konuda Ali Koç ve yöneticiler görüşmelerini sürdürüyor."dedi.

Ersun Yanal'daki son durumu da aktaran Yusuf Dursun, "Büyük ihtimalle cuma günü Fenerbahçe'yle imzalayabilir. Erzurumspor maçında Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başında olacak gibi duruyor." dedi.

PHILLIP COCU'NUN SÖZLEŞME ŞARTLARI ORTA ÇIKTI!

YORUM YAZ