MENÜ

Phillip Cocu: Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 1-0 kazandıkları Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Biraz şanslı olduklarını belirten Cocu, ''3 puana ihtiyacımız vardı, iyi bir atmosferde oynadık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık.'' dedi.

Phillip Cocu: Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti ve derin bir nefes aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Cocu, "Bu akşam birlikte oynamayı seçtik. 3 puana ihtiyacımız vardı, iyi bir atmosferde oynadık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Cocu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İyi bir akşamdı ama tabii ki hala oyunumuzu geliştirebiliriz. Bazı değişiklikler vardı, yeni oyuncularımız vardı. Kalitelerini göstermeleri mutlu etti. Biz hala gelişebiliriz, bundan eminim. Maçlar yaptıkça, idmanları sürdürdükçe daha iyi noktalara geleceğiz."

"Bu akşam birlikte oynamayı seçtik. 3 puana ihtiyacımız vardı, iyi bir atmosferde oynadık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık. Benzia'nın nasıl bir vizyonu olduğunu, etrafını nasıl görebildiğini izlemiş olduk."

"Ne kadar süreye ihtiyacımız olduğunu söylemek zor. İyi oyuncuların, zeki oyuncuların adapte olma süresi kısadır. Biz de iyi ve zeki oyuncular aldık. En hızlı şekilde adapte olacaklarını düşünüyorum."

Haberin Devamı

"Bir oyun tarzını hedefliyoruz. Bunu oturtmak için her şeyin yerli yerine oturması gerekiyor. Bu akşam kompakt olmayı tercih ettik. Önümüzdeki 2 maçı da iyi şekilde atlatırsak, öz güvenimiz daha iyi noktaya gelecektir. Bu kulüp için her şeyimizi verebileceğimizi biliyoruz."

"Ayew, her zaman takım için fark yaratabilir. Taktik disiplini son derece yüksek. Bugün son kısımda Şener'e yardım etmesi gerekiyordu, bunu da çok iyi şekilde yaptı. Bizim için önemli bir oyuncu. Günden güne daha iyi olacak."

YORUM YAZ