MENÜ

Phillip Cocu, Ali Koç'a güven aşıladı

Teknik direktör Phillip Cocu, Başkan Ali Koç’a güven aşıladı. Cocu, “Takımı bu kaostan çıkaracağız. Milli aranın ardından Sivasspor (d), Anderlecht (d) ve Ankaragücü maçlarından iyi sonuçlarla ayrılıp, Galatasaray deplasmanına moralli gideceğiz” dedi.

Phillip Cocu, Ali Koç'a güven aşıladı

Sezona Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa’da başarılı sonuçlar alma parolasıyla başlayan Fenerbahçe’de ne yazık ki işler iyi gitmedi. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve bir taraftan da kadrodışı oyuncular ile yardımcı hocaların görevden uzaklaştırıldığı bir ortamda teknik direktör Phillip Cocu, Başkan Ali Koç’a güven aşıladı. Hollandalı teknik adamın, Koç’la ile yaptığı görüşmede, “Takımı bu kaostan el birliğiyle çıkartacağız. Oyuncularımızdan maksimum verim almak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Milli maç arasından sonra oynayacak maçlar elbette zor olacak. Ancak artık kaybetme lüksümüz olmadığının bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Hayal kırıklığı yok’

Tecrübeli çalıştırıcının konuşmasının devamında ise derbiye göndermede bulunduğu ifade edildi. Cocu’nun, bu büyük maçla ilgili olarak da, “Sırasıyla Sivasspor (d), Anderlecht (d) ve Ankaragücü ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmalardan iyi sonuçlarla ayrılarak, Galatasaray derbisine moralli çıkacağız. Hedefimiz hem sizlere hem de taraftarlarımıza artık hayal kırıklığı yaşatmamak” dediği bildirildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ