MENÜ

Philippe Coutinho Aston Villa'da kalacak mı? Steven Gerrard açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Vila teknik direktörü Steven Gerrard, ara transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan yıldız futbolcu Philippe Coutinho'nun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldızın performansından memnun olduğunu belirten İngiliz teknik adam, transferde son sözün kendisine ait olmadığını dile getirdi.

Philippe Coutinho Aston Villa'da kalacak mı? Steven Gerrard açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Vila teknik direktörü Steven Gerrard, ara transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan yıldız futbolcu Philippe Coutinho'nun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre futbolculuk kariyerinde Liverpool'da Coutinho ile birlikte oynama fırsatı bulan Gerrard, Brezilyalı yıldızın üst düzey bir oyuncu olduğunu belirterek, "Phil, Barcelona'da başarılıydı, ancak zor dönemleri de oldu. Bir değişikliğe ihtiyacı vardı. Olmak istediğimiz yere ulaşmak istiyorsak, otakımı Phil gibi yetenekler üzerine inşa etmemiz gerekiyor çünkü en iyi haliyle o üst düzey bir oyuncu." sözlerini dile getirdi.

"Onu yanlarında istiyorlar"

Coutinho'nun takım arkadaşlarına güven verdiğine değinen teknik adam, "Bütün iyi takımların, topa vurulmadan önce rakibin gerçekten endişelendiği, oyunun kurallarını değiştiren oyuncuları vardır. Phil'in böyle bir statüsü var ve takım arkadaşlarına güven veriyor. Forvet oyuncularımız Ollie Watkins ve Danny Ings, onu yanlarında istiyorlar." dedi.

Haberin Devamı

"Yapabileceğim tek şey..."

Transfer konusunda ise son sözün kendisine ait olmadığını belirten Gerrard, "Transfer ücretlerini veya maaşları kontrol etmiyorum. Yapabileceğim tek şey sportif direktör Johan Lange'i, CEO Christian Purslow'u ve kulübün sahiplerine fikrimi söylemek. Maçları izliyorlar ve son kararı onlar verecek. Phil şu ana kadar neler yapabileceğini gösterdi." ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde Barcelona'dan ayrılarak kiralık olarak Aston Villa ile Premier Lig'e dönen 29 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekibiyle 7 maçta 3 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

YORUM YAZ