MENÜ

PES 2019'un Data Pack 2'si yakında geliyor

Köklü futbol serisi Pro Evolution Soccer serisinin güncel oyunu Pro Evolution Soccer 2019, içerik olarak genişlemeye devam ediyor. Konami tarafından yeni yapılan açıklama ile Data Pack 2'nin önümüzdeki hafta içinde yayınlanacağı duyuruldu.

PES 2019'un Data Pack 2'si yakında geliyor

Pro Evolution Soccer 2019, 30 Ağustos 2018 tarihinde PlayStation 4, PC ve Xbox One ve Android ile iOS tabanlı cihazlar için yayınlanmıştı. Oynanışa dair önemli yenilikler sunan yeni oyun, şu an için, rakibi FIFA 19 karşısında, genel anlamda iyi bir performans sergiliyor diyebiliriz. Konami ise bir yandan oyunun içerik olarak zenginleşmesini sağlayarak, çok daha iyi bir noktaya gelmesi için uğraş veriyor. Bu bağlamda da, Data Pack 2 içeriğinin 25 Ekim 2018 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

Data Pack 2 ile Pro Evolution Soccer 2019 oyununun içeriğine Çin Süper Ligi ve Tayland Ligi, takımlar ve logoları ile resmi olarak eklenecek. Bunlara ek olarak, yapay zeka performansı için de bir takım iyileştirmeler sağlanacak. Öyle ki, yapay zekanın hücumlarında daha fazla çeşitlilik ve kalecilerin bire bir durumlarda daha iyi işler çıkarttığını göreceğiz. Ayrıca, daha isabetli aşırtma vuruşlarda, kafaya vurma becerisinde ve savunma pozisyonu almada da iyileştirmeler yapılacak. (turunculevye.com)

YORUM YAZ