MENÜ

PES 2019'un Data Pack 2.0 içeriği yayınlandı

Konami tarafından yayınlanan kült futbol serisi Pro Evolution Soccer, her sene olduğu gibi bu sene de rakibi FIFA serisinin karşısına dikilmeye devam ediyor.

PES 2019'un Data Pack 2.0 içeriği yayınlandı

Her ne kadar bu sene UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi avantajını FIFA 19 ile rakibine kaptırmış olsa da, Konami, birçok yeni köklü kulüp ile yaptığı anlaşmalar ve serinin yeni oyununa getirilen daha fazla lisanslı lig ile aradaki açığı bir şekilde kapatmaya çalışıyor. Bugün ise Pro Evolution Soccer 2019 için yenilikler getirecek olan Data Pack 2.0 yayınlandı.

Haberin Devamı

Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan Data Pack 2.0 ile Çin Süper Ligi ve Tayland Ligi olmak üzere iki yeni ligin lisanslı olarak Pro Evolution Soccer 2019 oyununun içeriğine eklenmesine ek olarak, birçok futbolcu için güncelleme, dokuz yeni çift futbol ayakkabısı, Stade Louis II stadyumu için öğleden sonra ve gece vakti seçimleri mümkün olacak. Ayrıca, yapay zeka açısından oynanışa dair merkezden kanatlara daha az uzun pas atma, daha saldırgan ataklar yapma ve çok daha çeşitli durumlarda ve fırsatlarda şut çekmeyi düşünmek gibi iyileştirmeler de yapılıyor. (turunculevye.com)

YORUM YAZ