MENÜ

Perez McLaren'den ayrılıyor!

Sergio Perez, sezon sonunda McLaren'dan ayrılacağını Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Perez McLaren'den ayrılıyor!

Hafta başında yer alan haberlerde, İngiliz ekibinin gelecek yıl Perez yerine Kevin Magnussen ile yarışma kararı aldığı belirtilmiş ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Perez, Twitter üzerinden yayınladığı yazılı açıklamada, "Herşeyden önce bu sezon kendileri ile olma fırsatı tanıdıkları için McLaren'a teşekkür etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Formula 1'deki en rekabetçi takımlardan birinde yarışmanın kendisi için "bir onur" olduğunu belirten Meksikalı pilot, McLaren'a katılmaktan dolayı en ufak bir pişmanlık duymadığını dile getirdi.

Perez, veda mektubu niteliğindeki açıklamasında, "Her zaman McLaren adına elimden gelenin en iyisini ortaya koydum. Buna rağmen, bu tarihi takım adına hedeflediklerimi başaramadım" dedi.

Sezonun son iki yarışı olan ABD ve Brezilya'da, McLaren'daki kariyerinin en güçlü şekilde noktalamak istediğini belirten Perez, takıma 2013'de ilk geldiğindeki gibi coşkulu bir şekilde veda etmek istediğini ifade etti.

Kendisini dünyanın dört bir köşesinden destekleyen her bir taraftara da minnettar olduğunu söyleyen Perez, McLaren'da tanıdığı herkese "sonsuz" teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ