MENÜ

Pereira'nın zor kararı

Yeni transferler takıma katıldı, yıldızlar form tutmaya başladı. Bu durum Pereira'nın kadro kurmasını zorlaştırıyor. Portekizli'nin özellikle orta sahadaki seçimi merakla bekleniyor.

Pereira'nın zor kararı

Oldukça geniş bir kadroya sahip olan Fenerbahçe’de bu durum ‘ilk 11’ belirlemeyi hayli zorlaştırıyor. Sezonun ilk haftalarında fiziki açıdan hazır olmayan Van Persie artık 90 dakika oynayacak seviyeye geldi. Yeni transfer Markovic ise takıma hazır bir şekilde katıldı. Performansı eleştirilen Nani de son Antalya maçında attığı iki gol ve sergilediği futbolla alkış aldı.

Pereira’ya göre Diego’nun forma da oldukça iyi durumda. Hal böyle olunca, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa karşısında nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Portekizli teknik adam Makrovic’i bir an önce takıma monte etmek istiyor. Pereria’nın hücum hattını Markovic-Nani-Van Persie ile kurması bekleniyor.

Bu durumda Fernandao’ya kulübe yolu gözükecek. En zor seçim ise orta sahada. Josef, Mehmet Topal, Diego Ribas ve Raul Meireles arasındaki rekabete Ozan Tufan da katılmıştı. Pereira, performansından son derece memnun kaldığı Ozan’a ilk 11’de yer bulmaya çalışıyor. Bunun için 2 yıldızın yedek beklemesi gerekiyor. Bu isimler arasında şimdilik en zayıf halka Meireles. Ayrıca Topal da bir kez daha kulübeye çekilebilir. Pereira son kararını, milli maçlar sonrasındaki idmanların ardından verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ