MENÜ

Pereira'dan Fenerbahçe yönetimine mesaj!

Vitor Pereira, eleştirilere 'hodri meydan' deyip, “Kimin son gülen olacağını göreceğiz” açıklamasını yapmıştı. Portekizli, yönetime de 'rahat olun' dedi.

Pereira'dan Fenerbahçe yönetimine mesaj!

UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmak için 4 puana ihtiyacı olmasına, Spor Toto Süper Lig’de lider Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde 2. sırada yer almasına rağmen F.Bahçe’nin futbolu taraftarı tatmin etmiyordu...

Sahada sergilenen oyun kadar, alınan skor da Sarı-Lacivertliler’in karnını doyurmuyor ve eleştiri okları teknik direktör Vitor Pereira’ya yöneliyordu.

‘HODRİ MEYDAN’ DEMİŞTİ!


Torku Konyaspor maçından sonra eleştirilere karşı ‘hodri meydan’ mesajı verip, “Bu ülkede herkesi susturacağız. Çok şeyi ispat edeceğiz. Sezon sonunda kimin güleceğini göreceğiz” demişti.

Ofansif anlamda takıma yapılan eleştirilere milli arada kafa yoran Portekizli hoca, bu süreçte yönetimle de bir durum toplantısı yaptı. Takım savunması anlamında önemli bir mesafe aldıklarını ifade eden Vitor Pereira, devre arasına kadar hücumda da önemli değişimler yaşanacağının sinyalini verdi.

TRANSFER! Zivkovic'te sıcak gelişme!

‘YAVAŞ YAVAŞ ANLAŞIYORUZ’


Sarı-Lacivertli yönetime de “Rahat olunmesajı veren tecrübeli teknik adamın, “Oturtmaya çalıştığım bir sistem var. Bazı konularda oyuncularla yavaş yavaş anlaşıyorum. Son dönemde defansı sağlam yapıyoruz ve gol yemiyoruz. Ancak hücum anlamında da gelişime ihtiyacımız var. Devre arasına kadar bunlar mutlaka oturacak. Siz bu 6 maçtaki değişimi görecekseniz ve biz sezon sonu şampiyon olacağız” dediği öğrenildi.

YÖNETIMİN TAVRI NET: DEVREYE LİDER GİRELİM!
Vitor Pereira’yla yapılan durum değerlendirmesinde yönetimin de diyecekleri vardı... Sarı-Lacivertli kurmaylar, yıldızlarla dolu kadroya rağmen oynanan futbolun yeterli olmadığına dikkat çekti.

Yönetimin Portekizli hocaya, “Bu takımın bu kadro ile devreye lider girmesi lazım” dediği öğrenilirken, bu maçlarda alınacak skorlar ve toplanacak puanlar Pereira’nın akıbetine etki edecek.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ