MENÜ

Pereira - van Persie krizinde sıcak gelişme

Fenerbahçe Hocası, milli takımdan gelen tecrübeli oyuncusunu dün antrenmanda sıcak bir “Merhaba” ile karşıladı. Van Persie de aynı şekilde karşılık verince yaklaşık 1 aydır bir türlü nihayete eremeyen sorun da son buldu.

Pereira - van Persie krizinde sıcak gelişme

Fenerbahçe’de yaşanan Vitor Pereira-Robin van Persie krizi perşembe günü tatlıya bağlandı.

Yönetimin, sportif direktör Terraneo’ya, İtalyan futbol adamının da Portekizli hocaya telkinleri sonunda dünkü idmanda ‘barış’ sağlandı. Pereira, Milli Takım’dan dönen oyuncusuna sıcak bir karşılama ile “Merhaba” derken bir süredir devam eden ikili arasındaki sıkıntıların da sona erdiğinin mesajını verdi.

TAKIMDAN AYRI SALONDA ÇALIŞTI


Hollandalı futbolcu da Pereira’ya aynı şekilde karşılık verince sorun tatlıya bağlandı. Milli takımdan dönen oyuncuların sadece rejenerasyon çalışması yaptığı antrenmanda Van Persie, salonda çalıştı ve diğer oyuncular ile birlikte takımla antrenmana çıkmadı. Yani bir anlamda ikili arasında yaklaşık 30 gündür süren soğukluk 30 saniyede sona ermiş oldu.

ÇİFT FORVETLİ TAKTİK ARAYIŞI

Hatırlanacağı gibi Başkan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve İlhan Ekşioğlu, Terraneo ile bir araya gelmiş ve bu kriz masaya yatırılmıştı.

Van Persie inadından vazgeçen Pereira, bu futbolcuyu Kayseri’ye karşı büyük ihtimalle ilk 11’de kullanacak. Fernandao ile birlikte Van Persie’ye görev vermek için formüller de arayan Portekizli hoca çok formda olan Brezilyalı’yı kulübeye çekmek istemiyor.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ