MENÜ

Pereira'dan özel taktik!

Pereira, yoğun trafik yüzünden idmanlarda yükleme yapmıyor. Böylelikle hem takımı yormuyor, hem de olası sakatlıkların önüne geçiyor. Fenerbahçeli oyuncular bir tek maçlarda kendini zorluyor.

Pereira'dan özel taktik!

Üç kulvarda mücadele eden Fenerbahçe, yoğun maç trafiği sebebiyle antrenmanları düşük tempoda tutuyor.

Kayserispor maçında bazı isimleri dinlendirme fırsatı bulan Teknik Direktör Pereira, hafta içi yapılan çalışmalarda yükleme yapmıyor. Böylelikle hem takımı yormuyor, hem de olası sakatlıkların önüne geçiyor.

İlk 11’de oynayan isimler yenileme çalışması ve bireysel çalışmalarla haftayı tamamlıyor. Sürekli oynamayan isimler için de benzer durum söz konusu. Genellikle pas çalışması ve çift kale maçla çalışmalar tamamlanıyor. Özetle antrenmanlar çok düşük tempoda ve dinlenmeye yönelik geçiyor. Sarı-lacivertliler antrenmanları maçta yapıyor.

Son 18 gün içinde altı maça çıkan sarı lacivertliler, Süper Lig’de üç günde bir maça çıkan tek takım. Bu sebeple teknik heyet ve sağlık ekibi futbolcuların fizik durumlarından mental durumlarına kadar en küçük ayrıntıyı bile değerlendirip maçlar öncesi en sağlıklı ve güçlü şekilde takımın maçlara çıkmasını sağlıyor.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ